Skip to main content.
home | support | download

Back to List Archive

Re: [swish-e] Windows 2.4.6 candidate [was: 2.4.6 for perl 5.10]

From: Peter Karman <peter(at)not-real.peknet.com>
Date: Tue Mar 10 2009 - 04:39:55 GMT
Thomas den Braber wrote on 3/6/09 7:07 AM:
> Peter,
> 
> It crashes during a search. If I do a negative search that returns all
> records then I am able to request all properties. ( not swishtitle=00
> works ok and returns all records)
> 
> I compiled with the latest zlib, and the new configure.in ( +bootstrap)
> dll are created ok, perl API is creted ok only during building of the
> swish-e.exe it complains about the "cannot find -lz ". I replaces thye -lz
> into -lzddl in all files where I could find it but it keeps complaining,
> where does this come from? The generated dll's and API give the same
> problems as the one in your latest release. ( I also tried wit the API.dll
> from the 2.4.5 release and found the same results).
> It looks like zlib and the perl API is not the cause of the problem ?!.
> 
> Any other ideas ?

well, I can confirm epic fail on WinXP with the 2.4.6 build. I really have no
idea how to debug it on Windows, even though I do get a Windows debug report
when I run the swish-e.exe.

The indexing works ok, but it fails on search as you describe.

-- 
Peter Karman  .  http://peknet.com/  .  peter(at)not-real.peknet.com
_______________________________________________
Users mailing list
Users@lists.swish-e.org
http://lists.swish-e.org/listinfo/users
Received on Tue Mar 10 00:39:53 2009