Skip to main content.
home | support | download

Back to List Archive

Re: [swish-e] 2.4.6 for perl 5.10

From: Thomas den Braber <thomas(at)>
Date: Mon Feb 09 2009 - 13:08:04 GMT

After running the bootstrap script:

On my Ubuntu 7.10 system the error is gone now, dll's and swish-e.exe are
created. Also the Perl API is created.
But after installing the API it is very unstable, if run in my Mod_perl
application it make Apache crash almost every time when a index property
is requested. An error: Faulting application httpd.exe, version,
faulting module msvcrt.dll, version 7.0.3790.3959, fault address 0x0000d9de.
The swish-e.exe seems to run fine (only minimal tested).

On Ubuntu 8.10 the same error about the zlib is shown.
I have used the precompiled zlib from (run bootstrap again)
instead of the one from the swish-build archive.
This time, no zlib error during linking but at the end an error when
creating the swish-e.exe. Error:
cannot find -lz

in the usage doc of the zlib it says that you have to use -lzdll

Can this be the problem? Where do I have to change that ?


Thomas den Braber

-----Original Message-----
From: Peter Karman <>
To: Swish-e Users Discussion List <>
Date: Sat, 07 Feb 2009 16:45:08 -0600
Subject: Re: [swish-e] 2.4.6 for perl 5.10

> Thomas den Braber wrote on 1/31/09 3:46 AM:
> > David,
> > 
> > There are no dll's created, it looks like it builds the swish-e.exe
> file
> > static, it is much bigger then the one created in 2.4.5
> > 
> > I found this link, maybe it can be helpful:
> >
> > 
> Thomas,
> Have you tried running the bootstrap script to see if your local copy
> of
> autoconf tools generates Makefiles that work better? If you build out
> of
> you should have the
> bootstrap
> script available.
> pek
> -- 
> Peter Karman  .  .  peter(at)
> _______________________________________________
> Users mailing list

Users mailing list
Received on Mon Feb 9 08:08:09 2009