Skip to main content.
home | support | download

Back to List Archive

Re: [swish-e] Swish-e inexplicably stops working

From: Roy Tennant <roy.tennant(at)not-real.ucop.edu>
Date: Wed Mar 28 2007 - 17:30:18 GMT
Max,
Could you please provide URLs to some pages on your site that have the
keywords and description tags? I'm not finding any pages that have such tags
just by browsing. Thanks,
Roy


On 3/28/07 10:16 AM, "max thom stahl" <mstahl@vsapartners.com> wrote:

> Ok, so, I don't know what I changed, but Swish-e used to index my meta
> "description" text and now it doesn't. It's just really frustrating at
> this point because I've had this working in the past and now it's only
> indexing titles/urls.
> 
> Here's my swish-e config file:
> ################################
> IncludeConfigFile common.config
> 
> IndexDir ./spider.pl
> 
> SwishProgParameters default http://vsapartners.com
> 
> TmpDir /var/tmp
> 
> 
> IndexContents HTML* .html .htm .asp .jsp .shtml
> 
> ConvertHTMLEntities yes
> 
> # Metadata indexing stuffs
> MetaNames keywords description title
> MetaNamesRank 10 keywords title
> MetaNamesRank 9 description
> MetaNamesRank 5 swishdefault
> 
> PropertyNames keywords description title
> ################################
> 
> "common.config" is the config that comes with the example cgi for
> Swish-e. I've tried all sorts of changes to this config but to no avail.
> I'm using the spider.pl that comes with Swish-e as well. Super simple
> execution:
> 
>     perl spider.pl default http://vsapartners.com/ | swish-e -S prog -i
> stdin
> 
> If someone out there sees what I'm doing wrong or has some pointers they
> want to share, I would really appreciate it. . . .
> 
> Thanks!
> - m a x

_______________________________________________
Users mailing list
Users@lists.swish-e.org
http://lists.swish-e.org/listinfo/users
Received on Wed Mar 28 13:30:17 2007