Skip to main content.
home | support | download

Back to List Archive

Re: User-Agent: Mozilla/2.0 and Mozilla/5.0 (compatible

From: Bill Moseley <moseley(at)not-real.hank.org>
Date: Wed Jan 10 2007 - 16:44:28 GMT
On Wed, Jan 10, 2007 at 08:05:37AM -0800, James wrote:
> Where is the abrasiveness?  I have been polite.  I am not demanding
> anything.  I am simply asking questions, trying to get a better
> understanding of Swish-e, so that either A) I can make needed changes,
> or B) I can pay someone to come up with a solution for me.

Ok, troll or not, let's review for the archives.  We can point the
docs to this as an example of how not to ask a question.


James asks:
    Is it possible to tweak the Swish-e spider so that it will follow
    image-based links, even if the image does not have an alt tag?

Response:
    Are you sure about that?  Did you test before posting?

James insists:
    Yes, I am sure about it.  I have been testing several sites for a
    couple weeks. This seems to be an issue, definitely.
    ...Obviously, I would test before posting...

Response1:
    Then you can provide an example so we don't have to guess
    what might not be working in your case?

Response2:
    It would be most helpful if you provided an example of the
    HTML that is not behaving the way you expect it to.

James demands:
    Set-up an HTML page, such as your main index page, with an image
    based link into the rest of the site, with no alt tag and you have
    your example.  Swish-e won't follow it.  So, what I am asking is,
    how can the spider code be tweaked to get it to follow the link
    that is actually in the HTML.

Response1:
    that's not an example. that's just more description.

Response2:
    Show your work.  (with a pointer to a link explaining how to
    to correctly ask a question on the list and provide a working
    example)

James:
    Here's an example of the code:

    <a href="http://mydomain.org/home/" target="_self"><img
    src="images/entersite.gif" alt="" width="129" height="15" border="0"
    /></a></td>

    That's the best I can do.  Swish-e won't follow that.

Response:
    Look, you claim that the spider isn't following a link.  Support
    your claim with an example that shows the problem.  You are just
    wasting my time now.

    In response to: "That's the best I can do.  Swish-e won't follow
    that."

    Right.  You can't come up with a working example like the
    docs I pointed to you suggest?  Don't you have a web server?  Oh,
    you don't even need one:

    <complete working example demonstrated>


James:
    I responded with simply the code, since Peter said that I didn't
    need to provide a link.  So, you're just being downright rude.  Of
    course I have a web-server.

    (regarding posted working example, demands:)

    Why don't you test this on a real server.  By the way, you are a
    filthy man.  That's terribly unprofessional of you.  Here you have
    an open source project on a university site and you are being
    filthy and unprofessional.


Now where did I put that kill file?

-- 
Bill Moseley
moseley@hank.org

Unsubscribe from or help with the swish-e list: 
   http://swish-e.org/Discussion/

Help with Swish-e:
   http://swish-e.org/current/docs
   swish-e@sunsite.berkeley.edu
Received on Wed Jan 10 08:44:32 2007