Skip to main content.
home | support | download

Back to List Archive

Re: Ampersands are being converted

From: Peter Karman <karman(at)not-real.cray.com>
Date: Mon Sep 20 2004 - 22:17:41 GMT
One thing that will help narrow down this behaviour is to find out if 
the problem is in swish.cgi or spider.pl or swish-e or...

Have you tried a search from the command line to see how the & is 
displayed there?

Are you using spider.pl to index?

An example of the source HTML would be helpful, too.

Terry Gliedt wrote on 9/20/04 3:33 PM:

> Using swish-e-2.4.2 as well as swish-e-2.5.2-2004-09-16, it appears to 
> me that swish is building incomplete URLs as you can see in this 
> fragment of HTML taken from the HTML generated as a result of a simple 
> query.
> 
> I was surprised with the use of a character entity before 'start=' in 
> the URL, but that actually works (see URL for 'Next 15').
> 
> The use= key/value is not being used with the other links, so swish 
> attempts to use the default database (which does not exist) and I get an 
> error for the query.
> 
> <tr><td colspan="2" bgcolor="#EEEEEE"><font size="-1" face="Geneva,
>    Arial, Helvetica, San-Serif">&nbsp;Page:</font>1
>    <a href="/pubcgi/swish.cgi?query=peggy&amp;start=15">2</a>
>    <a href="/pubcgi/swish.cgi?query=peggy&amp;start=30">3</a>
>    <a href="/pubcgi/swish.cgi?query=peggy&amp;start=45">4</a>
>    <a href="/pubcgi/swish.cgi?query=peggy&amp;start=60">5</a>
>    <a href="/pubcgi/swish.cgi?query=peggy&use=fusion&amp;start=15">
>      Next 15</a></td></tr>
> 
> Anyone else see this? Or have a fix/circumvention? TIA
> 
> 

-- 
Peter Karman  651-605-9009  karman@cray.com
Received on Mon Sep 20 15:18:28 2004