Skip to main content.
home | support | download

Back to List Archive

Re: New to SWISH-E (help with numeric search term)

From: Peter Karman <karman(at)not-real.cray.com>
Date: Tue Jul 20 2004 - 03:57:28 GMT
oh, and I forgot a crucial bit: the '-' must be defined as a 
WordCharacter in order to have xyz-2708 be indexed as a single word. I 
think Bill referred to that.

MITCHELL TEIXEIRA wrote on 7/19/04 1:53 PM:

> Hello to the list - I am new to SWISH-E and need a little hint/help with
> making the search functionality better on my web site.  Customers on my site
> can order by part number which may contain a alpha/numeric prefix. If they
> search using the numeric portion of the part number only, then the correct
> results are displayed by SWISH-E, but if they add the alpha prefix, no hits
> are generated by SWISH-E.
> 
> Example:
>  part number 2708 can be referenced simply by "2708" or "XY-2708", "XY2708",
> "3P-2708", etc.  Searching with 2708 as the search term works, but searching
> with the prefix blows it.
> 
> We have too many alpha prefixes to try to index them all with the numeric
> portion.  I'd like a little help/hint on how to configure my SWISH-E or how
> better to improve my indexing.  Reviewing the docs, I suspect what I want
> has something to do with stemming, but I get the idea that may only work
> with words?
> 
> Many thanks - 
> MitchellT

-- 
Peter Karman - Software Publications Engineer - Cray Inc
phone: 651-605-9009 - mailto:karman@cray.com
Received on Mon Jul 19 20:57:40 2004