Skip to main content.
home | support | download

Back to List Archive

Re: More info on swish.cgi problem on win2k

From: Ahmad, Zeeshan (FMC) <Zeeshan.Ahmad(at)not-real.fmc.sa.gov.au>
Date: Wed Jun 23 2004 - 02:42:33 GMT
Peter

I remember that I could not get Swish to run via swish.exe properly on Win
2K (worked fine on NT4). Have you tried to use the Swish::API mode? - it
should work if your configuration is correct - is faster too. 

__________________
 
Zeeshan Ahmad
FMC Computing Services
Bedford Park SA
 
Ph: 8204 6178
 

-----Original Message-----
From: swish-e@sunsite3.berkeley.edu [mailto:swish-e@sunsite3.berkeley.edu]
On Behalf Of Bill Moseley
Sent: Wednesday, 23 June 2004 11:42 AM
To: Multiple recipients of list
Subject: [SWISH-E] Re: More info on swish.cgi problem on win2k

On Wed, Jun 23, 2004 at 12:01:47PM +1000, Peter Bisset wrote:
> 
> Bill - just thought that I could type the command at the prompt and
> see what happens.

Yes, I understand.  I'm just not so sure that the command is run through
the shell in swish.cgi on Win32 -- so it might or might not help with
your actual problem.

Anyway, just print out the command:

       my $pid = IPC::Open2::open2($rdrfh, $wtrfh, @command );

add after that line:

      print "Command is [@command]\n";



> Also, I have found that I am running ActivePerl
> 5.6.0 on win2k and 5.6.1 on xp. Wouldn't think that there was much
> difference, but I will see if I can find a test environment to try out
> an upgrade.

5.6.0 is considered reasonably buggy, I think, so that might be the
issue.

-- 
Bill Moseley
moseley@hank.org
Received on Wed Jun 23 02:42:35 2004