Skip to main content.
home | support | download

Back to List Archive

Re: SWISH-E is hanging

From: Rafael Marcus <rafmarc(at)not-real.yahoo.com>
Date: Fri Jan 04 2002 - 14:43:59 GMT
My index is built on ActivePerl help files in html format and I used
swish-e from the dos command line to make sure that the CGI interface
doesn't have something to do with the problem.
  Rafael.
----- Original Message -----
From: "Bill Moseley" <moseley@hank.org>
To: "Rafael Marcus" <rafmarc@yahoo.com>; "Multiple recipients of list"
<swish-e@sunsite.berkeley.edu>
Sent: Friday, January 04, 2002 9:31 AM
Subject: Re: [SWISH-E] SWISH-E is hanging


> At 09:06 AM 01/04/02 -0500, Rafael Marcus wrote:
> >I am not sure which document I should find. The problem is for the
> >word "dereference"  swish-e doesn't respond and hangs indefinitely
> >and for "reference" or any other word I get a lot of answers. I couldn't
> >yet find any other word causing a similar situation as the one created by
> >"dereference". Probably someone who knows the internals of swish-e
> >may have an idea.
>
> Well, yesterday when you posted that I quickly built an index with
> "dereference" which, of course, didn't hang.  So just now I started to
write:
> "I doubt that swish-e has any specific dislike for the word
'dereference'".
> but (just to make sure;) I search for it in another index I had around and
> it indeed hung!
>
> So, I'll take a look later today, although I'm not sure I can recreate the
> index that causes the problem.
>
> Here's the backtrace incase Jose's watching:
>
> #3  0x4013e338 in _IO_getc (fp=0x80ebca0) at getc.c:39
> #4  0x8057977 in uncompress1 (fp=0x80ebca0, f_getc=0x80493b0 <fgetc>) at
> compress.c:104
> #5  0x8064080 in DB_ReadWordHash_Native (word=0x80ec138 "dereference",
> wordID=0xbffff694, db=0x40268008)
>     at db_native.c:1067
>
>
> >        Thanks
> >         Rafael.
> >----- Original Message -----
> >From: "Bill Moseley" <moseley@hank.org>
> >To: <rafmarc@yahoo.com>; "Multiple recipients of list"
> ><swish-e@sunsite.berkeley.edu>
> >Sent: Friday, January 04, 2002 12:34 AM
> >Subject: Re: [SWISH-E] SWISH-E is hanging
> >
> >
> >> At 04:37 PM 01/03/02 -0800, R.M. wrote:
> >> >I indexed the Active Perl documentation and I use it through an Apache
=
> >> >server in=20
> >> >Windows 98.
> >> >When I tried to find the word "dereference" the server timed out. I =
> >> >tried the same
> >> >search using the command
> >> > =20
> >> >c:\windows\swish-e -f d:\perl\index.swish -w "dereference"
> >> >
> >> >and the result is the same, the command is hanging indefinitely.
> >> >
> >> >If I replace "dereference" with "reference" the response is normal.
> >> >Any ideas why?
> >>
> >>
http://swish-e.org/2.2/docs/INSTALL.html#When_posting_please_provide_the_
> >>
> >> ...and can you find a small single document that demonstrates the
problem
> >> the problem?
> >>
> >>
> >> --
> >> Bill Moseley
> >> mailto:moseley@hank.org
> >
> >
> >_________________________________________________________
> >Do You Yahoo!?
> >Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com
> >
> >
> --
> Bill Moseley
> mailto:moseley@hank.org


_________________________________________________________
Do You Yahoo!?
Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com
Received on Fri Jan 4 14:44:15 2002